Inductie

Koken met een inductiekookplaat

Steeds meer mensen stappen over op koken met een inductiekookplaat. Niet zo vreemd, want een inductieplaat is energiezuinig, veilig en zorgt voor ultiem kookgemak. In plaats van een open vlam of een verhitte kookzone, verwarmt een inductieplaat direct de pan via een magnetisch veld. Dat betekent: sneller koken, minder energieverbruik en een kookplaat die zelf koel blijft. Met een losse inductiekookplaat bereid je gerechten nauwkeurig op de juiste temperatuur. En dankzij het gladde oppervlak is schoonmaken in een handomdraai gedaan.

sort-descending
  • Küppersbusch, KI9330.0SR
  • Küppersbusch, KI8330.0SR
  • Küppersbusch, KI8520.0WR
  • Küppersbusch, KI6330.0SR
  • Küppersbusch, KI8550.0KSMR
  • Küppersbusch, KI6520.0WR
  • Beko HII64720SUF2T
  • Beko HII64700SUFT
  • Beko HII88810NTI
  • Beko HII64200SMT
  • Bosch PIE661BB5E,
  • Bosch PXX695HC1E,
  • Bosch PXV875DC1E,
  • Bosch PUE611BF9E, Zwart
  • Bosch NIF645CB5E,
  • Bosch PVW895HC1E,
  • Bosch PXV890DV5E,
  • Bosch PIE695HC1E,
  • Bosch PIE811BB5E,
  • Bosch PXY895DX6E,
  • Bosch PVW890HC1E,
  • Bosch PXX975DC1E,
  • Bosch PUE611BB5D,
  • Bosch PIE895HC1E,